0516 512550

Avond-, nacht- en weekenddienst

Avond-, nacht- en weekenddienst

De waarneming ’s avonds, ’s nachts en in het weekend is geregeld door de huisartsenpost/doktersdienst Friesland. Op de huisartsenpost werken alle huisartsen in de regio Drachten samen.

De dokterswacht is alleen bedoeld voor spoedeisende klachten die niet kunnen wachten tot de eigen huisarts weer aanwezig is.

We verwijzen u graag naar de website: 
www.dokterswacht.nl, klik voor meer informatie op onderstaande link. 
DOKTERSWACHT – A3 poster (Spoed of kan het wachten)

Contactgegevens Dokterswacht Friesland

Telefoon: 0900 112 7 112
Per 1 juli 2024: 085 0820820
Adres: Compagnonsplein 1, 9202 NN Drachten.

Openingstijden:
Iedere werkdag na 17.00 uur. Geopend op zaterdag en zon- en feestdagen.

Afspraken

Houd bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.

Routebeschrijving

De huisartsenpost Drachten is te vinden op het terrein van Ziekenhuis Nij Smellinghe. De routebeschrijving naar het ziekenhuis staat aangegeven op alle ANWB-borden in de stad.

1. Vanaf de A7 neemt u afslag 29 Drachten de Haven. Aan het eind van de afslag gaat u richting Drachten. Dan neemt u de eerste weg rechts. Alsmaar rechtdoor tot u het bord ziet ‘Ziekenhuis Nij Smellinghe’. Hier gaat u rechtsaf het ziekenhuisterrein op. U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaatsen aan de linkerkant. De huisartsenpost vindt u direct links van de hoofdingang van het ziekenhuis, in de rode zijvleugel.

2. Vanaf de N31 neemt u afslag Drachten Centrum. Aan het eind van de afslag gaat u rechtsaf. Bij de eerste rotonde rechtdoor, bij de tweede rotonde linksaf. Alsmaar rechtdoor tot de volgende rotonde. Hier gaat u linksaf. U rijdt rechtdoor en gaat na de eerste weg aan de linkerkant, bij het bord Ziekenhuis Nij Smellinghe, linksaf het ziekenhuisterrein op. U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaatsen aan de linkerkant. De huisartsenpost vindt u direct links van de hoofdingang van het ziekenhuis, in de rode zijvleugel.

Op het terrein van het ziekenhuis “Nij Smellighe” naast de hoofdingang.